Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Internet es mofa de Sarkozy

Diumenge passat, Nicholas Sarkozy va penjar a Facebook una imatge en la que apareixia davant el mur de Berlín i que, segons assegurava, havia estat presa el dia de la caiguda, el 9 de novembre de 1989, en una visita al costat d'Alain Juppé. Però, els mitjans francesos van investigar als seus arxius i van posar en dubte la veracitat dels comentaris del mandatari ja que van trobar que aquell dia ambdós polítics van participar de diferents actes a França i que haurien arribat a Alemanya una setmana després.

Molts internautes s'han proposat realitzar el somni del president francès: convertir-lo en actor en els majors esdeveniments del segle XX i, sobretot, deixar una prova gràfica d'això per poder presumir. Gràcies al photoshop, els ciberartistes l'han fet aparèixer entre el públic que va presenciar l'assassinat de John Fitzgerald Kennedy, el 1963 a Dallas; al costat de Neil Armstrong, quan va trepitjar per primera vegada la Lluna el 1969; sent testimoni d'excepció d'El petó, la mítica foto de Robert Doisneau, o vestit de curt per jugar la final del Mundial de futbol de 1998 contra el Brasil.

Altres han preferit col·locar-lo entre els soldats que van desembarcar a Normandia el 1944, davant els tancs a la plaça de Tiananmen de Pequín, a la foto oficial de la firma dels acords de Yalta al costat de Churchill, Roosevelt i Stalin, i fins i tot a prop dels dirigents que van segellar el tractat de pau que, l'11 de novembre de 1918, va posar fi a la primera guerra mundial.

Vía: El Periódico. Més imatges a Taringa i a Sarkostique.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger